Returnare Produse

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produselor”

In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate, CreativeStyle iti garanteaza termenul de retur prevazut prin lege, si anume 14 zile de la primirea produsului.

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

1) Produsul livrat nu corespunde specificatiilor de pe site (marime, culoare, model)=> In acest caz puteti solicita returnarea produsului sau schimbarea acestuia cu un alt produs de aceeasi valoare sau cu valoare diferita (cu plata diferentei sau cu rambursarea diferentei).

2) Produsul prezinta defect =>Inainte de expediere, produsele CreativeStyle  trec prin mai multe filtre de verificare insa este posibil ca mici defecte sa scape neobservate (material rupt, accesorii dezlipite). In acest caz va rugam sa ne contactati in termen de 48 de ore de la primirea coletului pentru schimbarea produsului sau pentru rambursarea contravalorii produsului comandat.

In cazul in care produsul prezinta un defect, sau primiti un alt produs sau o marime gresita (cazurile 1 si 2), taxa de transport aferenta returnarii produsului catre noi va fi suportata de noi.

3) Produs cu masura nepotrivita. In cazul in care ati comandat o marime/model care nu vi se potriveste, puteti schimba cu o alta marime/model, dar taxa de transport aferenta schimbului va fi suportata de dvs.

Cum se poate schimba un produs?

Politica noastra de schimb presupune urmatoarele etape.

In cazul in care doriti sa schimbati marimea sau sa schimbati produsul, ne contactati telefonic. Stabilim impreuna ce produs doriti, noi trimitem produsul nou catre dvs, iar dvs veti ambala produsul pe care doriti sa il schimbati si il veti da curierului atunci cand va ajunge cu noul produs la dvs.

Cum se poate returna un produs?

Daca ati comandat un produs pe care doriti sa il returnati si sa va rambursam contravaloarea, trebuie sa ambalati corespunzator produsul, iar in colet sa ne lasati numele cu care ati plasat comanda si un cont bancar in care se poate realiza restituirea banilor. Coletul se va trimite de catre Dvs, prin curier rapid, la urmatoarea adresa:

Bulevardul Iuliu-Maniu, Nr 102-104, BL 20, Sc 1, Ap 18, Sector 6, București.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 14 zile lucratoare de la receptionarea coletului retur.